torsdag den 2. juli 2009

Forslag til forum

Jeg regner med at arbejde lidt på forummet i aften. Kom endeligt med forslag til kategorier etc. Vi har jo en masse gode indlæg liggende her i bloggen, er der stemning for at folk reposter deres indlæg i forummet? Det kan hurtig blive lidt besværligt at integrere et forum i en blog, så jeg forestiller mig at vi udfaser bloggen her og begynder at bruge forummet primært. Forslag og ideer er velkomne.

4 kommentarer:

mindblob sagde ...

Rigtig ærgeligt at udfase selve bloggen.

Jeg abbonnerer på RSS-feedet, og hvis andre også gør det, så forsvinder nyhedsstrømmen.

Lidt ligesom at skulle hente avisen selv istedet for at få den ind af døren.

Anders sagde ...

Ok, men der er vel også RSS feeds til et phpbb forum? Alternativet bliver at lave et WP forum, importere Blogger-indlæggene og så bruge http://www.wp-united.com/ til at integrere det med et phpbb forum. Der findes også et WP forum, men jeg kender ikke nok til det, til at jeg kan vurdere om det er ok.

Peter sagde ...

Bloggen har vrket fint synes jeg, som medie. Men den har været svær at holde i live med nyt indhold. Den har jo været ret død i perioder. Et forum vil ha flere aktive/skrivende brugere. Ikke så meget envejskommunikation.

To kategorier til forum kunne være:
Teknik - Cykel dele og gearing
Teknik - Køre tips og tricks

Anders sagde ...

Tjek lige www.singlespeed.dk/forum. Har I forslag til ændringer eller finder fejl så holla. Thomas, der skal nok kommme feeds på.;-)